KSS & Noord Dienstverlening

Visie

Als coach en mediator werk ik met mensen die met een lastige vraag over hun loopbaan of leven bezig zijn. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld: omgaan met conflicten op het werk of in de privé sfeer en het maken van loopbaankeuzes. En ook: zelfontplooiing en bewustwording, loskomen van een negatieve situatie in het werk of thuis en terugkeren op de arbeidsmarkt na langdurige ziekte of een conflict.
Daarnaast begeleid ik teams in hun professionele ontwikkeling via teamcoaching en intervisie.

Als coach en mediator combineer ik analytisch denken met een groot invoelingsvermogen, waarbij ik de emoties van de ander een rol laat spelen. Emoties zijn een belangrijke indicator van onderliggende drijfveren. Door snel tot de kern van het probleem te komen, in combinatie met respect voor de ander en mijn vaardigheden om een veilige sfeer te scheppen en goed te luisteren, kan ik de ander helpen in zijn zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en inzichten. Mijn uitgangspunt hierbij is: “Veel antwoorden op vragen hebben de mensen zelf in zich, ik help hen om hierbij te komen door ook hun verborgen emoties en verlangens in te schakelen.” Het onzichtbare wordt zo zichtbaar.

In mijn loopbaan ben ik van techniek naar het begeleiden van mensen gegroeid. Hierbij heb ik ondervonden dat het maken van keuzes niet altijd makkelijk is en dat sommige gebeurtenissen een behoorlijke impact op mij hebben gehad. Ik heb zelf ervaren wat coaching en mediation kunnen betekenen en deze vorm van begeleiding gun ik iedereen: het is een geweldig gevoel als je weer de regie over je eigen leven hebt!

Menu